Κάθε Άνθρωπος επάνω στην Γη έχει ένα όραμα, άλλος για τον εαυτό του, άλλος για το σύνολο των Ανθρώπων και άλλος και για τα δυο.

 

Για αυτό τον λόγο δημιουργήσαμε το Gourmet Food, το όραμα μας είναι να προβάλουμε ιδιαίτερες γεύσεις, καταστήματα με μοναδικά προϊόντα και γενικότερα ότι έχει σχέση με την ελληνική αγορά σε δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με την γεύση, την ποιότητα αλλά και την μοναδικότητα αυτού του τόπου.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια μεγάλη διαδικτυακή αλλά και φυσική κοινότητα εντός της Ελλάδας αλλά και παγκοσμίως, ξεκινώντας να προβάλλουμε την πλατφόρμα σε 37 χώρες με απώτερο στόχο να προβάλλεται τουλάχιστον σε 180+ χώρες παγκοσμίως με αυτόματη μετάφραση σε 35+ γλώσσες.

Η “βαριά” βιομηχανία του τουρισμού αλλά και του καθημερινού χρήστη απαιτεί την απόλυτη προβολή των επιχειρήσεων και της σωστής ενημέρωσης και αλληλεπίδρασης των χρηστών ώστε να επιλέγουν ορθά τα καταστήματα στα οποία θα γευματίσουν, θα πιούνε και θα αγοράσουν γκουρμέ προϊόντα.

Η Gourmet Food δραστηριοποιείται για πολλά χρόνια στον χώρο του διαδικτύου, κατέχονας εμπειρία, τεχνογνωσία και δεκάδες συνεργασίες, που μπορούν να προσφέρουν στο μέγιστο στην προβολή και προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών.

Υλοποιώντας την πλατφόρμα Gourmet Food σας παρέχει την μοναδική ευκαιρία να προβληθείτε δυναμικά και με αποτελεσματικότητα, δίνοντας στην επιχείρηση σας, την ώθηση και τον δυναμισμό που όσο ποτέ άλλωστε δεν ήταν τόσο απαραίτητα, στο σύγχρονο ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον της αγοράς.

Όσο αφορά την “βαριά” βιομηχανία του τουρισμού, όραμα, στόχος και φιλοδοξία μας είναι να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας, την πιο ισχυρή και στοχευμένη προβολή διεθνώς, δίνοντας πνοή και ανάπτυξη σε όλες τις επιχειρηματικές τους προσπάθειες. Έτσι προσφέρουμε σε προνομιακή τιμή την μεγαλύτερη Ελληνική πλατφόρμα πληροφοριών, διαθέσιμη για όλες τις εξερευνήσεις των επισκεπτών του Gourmet Food, μέσα σε ένα ολοκληρωμένο και πλήρως καταρτισμένο ηλεκτρονικό οδηγό.

Πιστεύοντας απόλυτα στις ίσες ευκαιρίες απασχόλησης, το  Gourmet Food έχει δημιουργήσει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον που συμβαδίζει με τους γρήγορους ρυθμούς της αγοράς, προωθεί την καινοτόμο σκέψη και επιδιώκει συνεχώς την κατάκτηση νέων στόχων, ενθαρρύνοντας την ομαδική προσπάθεια και ανταμείβοντας την πρωτοβουλία.

Το Gourmet Food προσφέρει σε άτομα με εξαιρετικά προσόντα και υψηλούς επαγγελματικούς στόχους τη δυνατότητα μιας υγιής και δημιουργικής σταδιοδρομίας, γεμάτης επιτυχίες και νέες προκλήσεις.

Παράλληλα, δεν σταματά ποτέ να αναζητά νέους συνεργάτες  και επαγγελματίες υψηλής εξειδίκευσης.

Το Gourmet Food δίνει μεγάλη έμφαση στην προσέλκυση και διατήρηση, τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, ενός άριστα εκπαιδευμένου ανθρώπινου δυναμικού.

 

Το Gourmet Food έχοντας ως όραμα την βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της εταιρίας αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού της στρέφει το βλέμμα της τόσο στην Ελληνική αγορά αλλά και στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά.

Δίνει πάντα την δυνατότητα και την ευκαιρία σε νέους συνεργάτες να αναπτύξουν μέσα από την εταιρία το όραμα τους, τα σχέδια τους αλλά και την προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη.

Σταθερή στις αρχές και τις αξίες της, η εταιρεία ασκεί την επιχειρηματική της δραστηριότητα με ορθολογικό και βιώσιμο τρόπο, ενώ παράλληλα προσφέρει ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον και στηρίζει έμπρακτα τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες αναπτύσσεται, δίνοντας έμφαση στην καινοτομία..

Χώρες που προβάλετε το Gourmet Food

 

 1.         Asia
 2.         Greece
 3.         North America
 4.         South America
 5.         Albania
 6.         Australia
 7.         Austria
 8.         Belgium
 9.         Brazil
 10.         Bulgaria
 11.        Canada
 12.        Cyprus
 13.         Denmark
 14.         Finland
 15.         France
 16.         Germany
 17.         Hungary
 18.         Ireland
 19.         Italy
 20.         Luxembourg
 21.         Monaco
 22.         Netherlands
 23.         Norway
 24.         Poland
 25.         Portugal
 26.         Romania
 27.         Russia
 28.         Slovakia
 29.         Slovenia
 30.         Spain
 31.         Sweden
 32.         Switzerland
 33.         Turkey
 34.         Ukraine
 35.         United Arab Emirates
 36.         United Kingdom
 37.         United States