Καλώς ήρθατε στην μεγαλύτερη πλατφόρμα πληροφοριών για το φαγητό. Μέσα σε λίγα βήματα θα μάθουμε πως θα γίνετε μέλη , πως θα βαθμολογήσετε τις επιχειρήσεις που επισκεφτήκαμε, γιατί να αφήσουμε μια κριτική και σε τι χρησιμεύουν όλες οι πληροφορίες.

Γιατί να γίνω μέλος;

Η επιλογή να γίνεις μέλος στο gourmetfood.gr είναι κάτι μοναδικό. Συνδέεσαι με εκατοντάδες επιχειρήσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα  από τις οποίες μπορείς να λάβεις προσφορές, πληροφορίες και αξιολόγηση αυτών.

 

Γιατί χρειάζεται να βαθμολογήσω μια επιχείρηση;

Η βαθμολογία χωρίζεται σε 4 επίπεδα

  • Προσωπικό
  • Εξυπηρέτηση
  • Ποιότητα
  • Τιμές

Με την βαθμολογία σου βοηθάς εκατομμύρια επισκέπτες  να επιλέξουν και να αποφασίσουν την καθημερινή τους έξοδο.

 

Γιατί να αφήσω μια κριτική;

Είναι πολύτιμη η κριτική σας αφού βοηθάει  εκατομμύρια επισκέπτες  να επιλέξουν και να αποφασίσουν την καθημερινή τους έξοδο, αγορές, επισκέψεις, εκδρομές….

Μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες;

Μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες από επιχειρήσεις που έχετε επισκεφτεί, από τοποθεσίες ή από κάτι που σας ενδιαφέρει ή σας εντυπωσίασε, πριν από το ανέβασμα των φωτογραφιών θα ήταν καλό να δείτε τους όρους χρήσης της πλατφόρμας μας ώστε να μην υπάρχουν διαγραφές φωτογραφιών και χρηστών.

 

Πως κάνω εγγραφή;

Πατήστε επάνω στην είσοδο και κάντε εγγραφή με ένα όνομα χρήστη και ένα email, σε λίγα λεπτά ένα email θα έρθει στον λογαριασμό σας, καλό θα ήταν να δείτε και τα spam αν αργήσει και πατώντας επάνω στο link δημιουργείτε τον κωδικό σας πρόσβασης.

 

Γίνε μέλος τώρα πατώντας εδώ