Υλικά:
- 1 πακέτο μακαρόνια (κατά προτίμηση λαζάνια)
- 2 αβγά
- 1 πακέτο μπέικον
- 1 κουτάκι κρέμα γάλακτος
- (τυρί)
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα μακαρόνια ώστε να μην είναι πολύ μαλακά.
Βάζουμε σε ένα μπολ τα αβγά και τα χτυπάμε. Ύστερα ρίχνουμε και την κρέμα γάλακτος και τα ξανά-χτυπάμε μέχρι να δέσουν και να γίνουν μια σφιχτή σάλτσα.
Σοτάρουμε λίγο το μπέικον σε ένα αντικολλητικό τηγανάκι και το ρίχνουμε μέσα στο μπολ με τη σάλτσα.
Μετά ρίχνουμε τη σάλτσα στην κατσαρόλα με τα μακαρόνια και ανακατεύουμε πολύ καλά ώστε η σάλτσα να πάει παντού.
Βάζουμε τα μακαρόνια σε μια πιατέλα και τα σερβίρουμε ζεστά και προαιρετικά με τυράκι.